MENU

17/6/16

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚΣ 

AMERICAN HOT DOGS 



Υλικά 
Για 3 Σάντουιτς 

6 Λουκάνικα Φρανκφούρτης μεσαία
Ένα μεγάλο Κρεμμύδι ξερό
Μία Κουταλιά Ελαιόλαδο (10-15μλ)
Μία Κουταλιά Ξύδι Μπαλσάμικο (10-15μλ)
Λίγο Αλάτι
3 Ψωμάκια για Χοτ Ντογκς
Κέτσαπ
Μουστάρδα

Προαιρετικά:
Λίγο Βούτυρο για το Κρεμμύδι (ένα κουταλάκι)


Εκτέλεση:

Ξεκινάμε να καραμελώσουμε τα κρεμμύδια.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρές φέτες και
ρίχνουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο σε μικρό τηγάνι.
Σε χαμηλή φωτιά σωτάρουμε για δύο-τρία λεπτά.


Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε λίγο αλάτι και το
ξύδι μπαλσάμικο. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά (3-4)
για τουλάχιστον είκοσι λεπτά, να καραμελώσουν.


Μόλις σκουρύνουν και μαλακώσουν είναι έτοιμα.


Ετοιμάζουμε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης.
Σε ένα λίτρο νερό που βράζει ρίχνουμε τα λουκάνικα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για πέντε λεπτά.


Στρώνουμε τα ψωμάκια, σερβίρουμε τα ζεστά λουκάνικα,
προσθέτουμε καραμελωμένο κρεμμύδι και κέτσαπ-μουστάρδα.
Έτοιμα για να τα απολαύσουμε!




AMERICAN HOT DOGS 




Ingredients
For 3 Hot Dogs

6 Frankfurter Sausages medium size
One large dry Onion
One Tablespoon Olive Oil (10-15ml)
One Tablespoon Balsamic Vinegar (10-15ml)
some Salt
3 Hot Dog Buns
Ketchup Sauce
Mustard Sauce

Optional:
one teaspoon of Butter for the Onion


Instructions:

Start to caramelize the onion.
Slice the onion to thick slices and
pour the olive oil into a small pan.
Over low heat (3-4) saute the onion for 2-3 minutes.


When the onion slices soften, add some salt
and the balsamic vinegar. Let over low heat
(mark 3-4) for about 20 minutes to caramelize slowly.


After they soften and get a dark brown colour, they are ready.


Now prepare the Frankfurter Sausages.
Boil one liter (3-4 cups) of water and then add the sausages.
Low heat and simmer for five minutes. 


Prepare the hot dog buns and serve the sausages.
Add the caramelized onion slices and some ketchup and mustard.
The Hot Dogs are now ready to be served. Enjoy!