MENU

2/10/14

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ

ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ

TAGLIATELLE

WITH BLUE CHEESE AND BACON



Υλικά
Για Δύο Άτομα

400γρ. Ταλιατέλες
100γρ. Ροκφόρ
50γρ. Βούτυρο
150γρ. Μπέικον φέτες
150γρ. Κρέμα Γάλακτος
Πιπέρι


Προαιρετικά:
Μαϊντανός, Παρμεζάνα, Σκόρδο


Εκτέλεση:

Βράζουμε τις ταλιατέλες όσο λέει η συσκευασία (αλ ντέντε).
Αναμειγνύουμε το ροκφόρ με την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε πιπέρι.
Λιώνουμε το βούτυρο στο βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε το μπέικον.



Σωτάρουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά για τρία-τέσσερα λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος με το ροκφόρ.
Ανακατεύουμε να πήξει και προσθέτουμε πιπέρι.



Τρία λεπτά αργότερα και μόλις έχει πήξει η σάλτσα,
χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τις ταλιατέλες.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να τραβήξουνε τα υγρά.



Σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
Απολαύστε!



TAGLIATELLE

WITH BLUE CHEESE AND BACON

 
 
 
Ingredients
For 2 Persons
 

400gr Tagliatelle
100gr Blue Cheese
50gr Βutter
150gr sliced Bacon
150gr Creme
Pepper


Optional:
Parsley, Parmesan, Garlic


Instructions:

Boil the pasta according to the package instructions (al dente).
Mix the blue cheese with the creme and pure some pepper.
Melt the butter into your deep pan and put the bacon in.


Let the bacon cook for 3-4 minutes in medium heat. Stir.
Add the creme with the blue cheese mix into the pan.
Stir well till it gets thicker and add pepper.


When the sauce will thick in approximately three minutes,
low heat and pure the tagliatelle into the pan.
Stir well and let the pasta absorb all liquids.


Turn off heat and serve immediately.
Enjoy!