ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
SAUSAGE SPAGHETTINI
Υλικά
Για Δύο Άτομα
2-3 μεσαία Λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης
Ένα φρέσκο Κρεμμυδάκι
Μισή πράσινη μεσαία Πιπεριά
200μλ χυμός Ντομάτας
Τρεις κουταλιές Ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι
400γρ. Σπαγγετίνι
Προαιρετικά:
Σκόρδο, ελάχιστη Πάπρικα
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε τα λουκάνικα, την πιπεριά
και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μία μικρή κατσαρόλα
και ξεκινάμε να τα σοτάρουμε ελαφρά.
Σε μεσαία φωτιά, στο 5-6, σοτάρουμε για δύο-τρία
λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας.
Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για δεκαπέντε λεπτά.
Σε ένα τέταρτο η σάλτσα είναι έτοιμη.
Αλατοπιπερώνουμε ελάχιστα.
Βράζουμε τη Σπαγγετίνι όσο λέει η συσκευασία.
Σερβίρουμε τη σάλτσα με τη Σπαγγετίνι και
ρίχνουμε λίγο τριμμένο τυρί.
Εύκολο και γρήγορο πιάτο για όσους
αγαπάνε τα λουκάνικα Φρανκφούρτης!
SAUSAGE SPAGHETTINI
Ingredients
For 2 Persons
2-3 medium sized Frankfurter Sausages
One fresh spring Onion
Half a medium sized green Pepper
200ml Tomato juice
3 tablespoons of Olive Oil
Salt Pepper
400gr Spaghettini
Optional:
Garlic, some Paprika
Instructions:
Cut the sausages and the spring onion
into slices. Cut the green pepper into cubes.
Pure the olive oil into a small pan and
start coloring the ingredients.
In medium heat (mark 5-6), cook for 2-3
minutes and then add the tomato juice.
Stir and simmer for about 15 minutes.
Fifteen minutes later the sauce is ready.
Season lightly with salt and pepper.
Boil the Spaghettini according to the package instructions.
Serve the sauce with the Spaghettini,
adding some grated cheese.
Easy and fast dish for those who
love Frankfurter style sausages!